torsdag den 20. juli 2017

Sparta neporazila Ostravu dva roky, zlomiť sériu môže pomôcť aj Lafata

Sparta o Lafatově možnom návrate informovala na svojom youtubovém kanále.


Tridsaťtriročný útočník od začiatku júna liečil zranené koleno.

Po dvojmesačnej absencii by mohol naskočiť do zápasu proti tradičnými ligovému súperovi. Však taky vedenie ligy zaradilo zápas Sparta - Banik Ostrava do projektu "Duel rivalov", takže stretnutie venuje osobitnú pozornosť.

"Medzi oboma tímami je veľká rivalita. Taky to tak na ihrisku zakaždým vyzerá. Baník sa vždycky namotivuje, ale my máme kvalitu na to, aby sme tentoraz zvíťazili, "uviedol stredopoliar Marek Matějovský pre klubovú televíziu.

Tentoraz? Matějovský narážal na nepriaznivú bilanciu Sparty z poslednej doby. Veď úradujúci český vicemajster porazil Ostravu naposledy bet 365 v lete 2013.Odvtedy len dvakrát remizoval a raz dokonca prehral.

Jar 2014, Ostrava - Sparta 1: 1. Pražania zachraňovali aspoň bod v závere, kedy sa prvýkrát a zatiaľ naposledy v lige trafil mladučký útočník Lukáš Juliš.

Leto 2014, Sparta - Ostrava 0: 1. Baník si v stretnutí pripísal jedinú priamu strelu na bránu, ktorá však bola gólová a víťazná. Už v piatej minúte sa trafil Ján Greguš. A Sparta stratu nedohnali, hoci si vypracovali niekoľko šancí.

Jar 2015, Ostrava - Sparta 1: 1. Ostravskí futbalisti vyrovnali v druhom polčase zásluhou Milana Baroša. Sparta päť minút pred bet365 stavky koncom kopala penaltu, ktorú však brankár Jiří Pavlenko chytil.

" Každý hráč má na ihrisku svoje úlohy.A keď si ich splní, mohli by sme uhrať podobný výsledok ako vlani na jeseň, keď sme vyhrali jedna nula, "povedal ostravský tréner Radomír Korytář pre klubový web.

A pokračoval:" Sparta je top tím našej ligy, ktorý pred sezónou dobre doplnil káder. Pre nás to bude stretnutie o odvahe, bude to test, ako dokážeme obstáť a zúročiť celotýždenná prípravu. Verím, že stretnutie zvládneme bet365 mobil so cťou a budeme nielen rovnocenným súperom, ale že bet365 bonus Spartu potrápite. "

Oba tímy začali ligu škobrtnutím. Sparta remizovala bez gólov v Jihlave, Ostrava prehrala 1: 2 v Brne. Ktorý tím napraví zaváhania?

Zápas na Letnej začína v sobotu v 15 hodín.V samostatnej českej lige vyhrala Sparta dvadsaťštyri vzájomných súbojov, devä� �krát sa radovala Ostrava a jedenásťkrát skončilo stretnutie remízou.

bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar