torsdag den 13. april 2017

Lewis Hamilton TV blackout začína riadok s F1 Bernie Ecclestone

Furious Mercedes manažéri plánujú postaviť Formula One CEO, Bernie Ecclestone, opýtať sa ho, prečo obrazy Lewis Hamilton vyhral nedeľné Grand Prix Japonska boli nedostatkovým tovarom na televíznych obrazovkách.

Náš tím Mercedes boli úplne dominantné, s Hamilton vyhral ôsmykrát v tejto sezóne, so svojím tímovým kolegom Nico Rosberg sekundu. Ale 90 minút závod predstavoval odhadom iba šesť minút svojich vozidiel v akcii. "Bol som sledovanie televízie po celý deň, a tak zábavný som videl Saubers a veľa vozov Honda, ale neviem prečo," Niki Lauda, ​​Mercedes non-výkonný predseda, povedal po pretekoch. "Niekto musí urobiť natáčania tu. Musím sa pýtať, čo s ním je.Chcem vidieť Bernieho budúci týždeň a opýtať sa ho, čo je reason.Lewis Hamilton TV blackout začína riadok s F1 Bernie Ecclestone Čítajte viac

"V tejto chvíli nemôžem povedať, ale moc to bolo zábavné, že aj the PitStop Lewis - vodcu - stačí ho videl vyháňať. Ani si zistil, či sa zmenil kolesá.


Tak to bolo zaujímavé. "

V hĺbke duše Mercedes sú vrie, že jeden z ich najpôsobivejších výkonov sezóny nebol zastúpený v televízii.Ecclestone je myšlienka byť spokojný s Mercedes, pretože tím neposkytol motory pre Red Bull, ktorí hľadajú náhradu za pohonných jednotiek Renault budúci rok

Ale Lauda, ​​ktorý znie :. "Hovoril som s Bernie na pár príležitostiach o tomto motore dohody a bolo úplne jasné [Dietrich] Mateschitz [majiteľ Red Bullu] nás nikdy priblížil. Potom Ferrari prišiel a ponúkol motor a ktorá je teraz v rokovaní "

Toto Wolff je motorsport výkonný riaditeľ Mercedes, povedal:". Nebol som si istý, kde sme boli v priebehu pretekov. Musel som sa pozrieť na načasovanie obrazovkách.Vozidlá ste nemohli vidieť na trati. "

Na otázku, či rozrušil Ecclestone, bola dlhá pauza, kým Wolff povedal:" Vždy je veľmi ťažké potešiť Bernieho celú dobu. Musím to zistiť. "

Bolo by Mercedes potrestaný za to, že neposkytol motor Red Bull? "Nie. Nemyslím si, že to súvisí, "odpovedal. "Je zrejmé, že televízny obraz je dôležitý a bolo dobré bojovať s polopenziou.Ale nedokážem si predstaviť, je to vykonané s nejakou stratégiou, pretože by to bolo jasne skresľovania všetko deje na trati. "

Ale keď bola rovnaká otázka dať do iného Mercedes manažéra, ktorý nechcel byť pomenované, povedal: "myslím, že Bernie sa snažil, aby sa ohla svaly a aby sa bod"

< p> s McLarenom v zjavnej zrútenia, na trati i mimo, s Red Bull na pokraji vytiahnutie sport - pri Toro Rosso s nimi - a s budúcnosťou Lotus a Renault má byť rozhodnuté v pondelok to bolo, ako by celý svet formule jedna bol zámer na ukazuje svoju disfunkčnosť

vďaka bohu. , potom pre Hamilton, ktorý sa vrátil k svojmu najviac dominantné forma vytiahnuť úrovne so svojím idolom, Ayrton Senna, na 41 víťazstvo v pretekoch.Potom, čo prišli o pole position v predchádzajúcich dvoch pretekoch a bol zbitý na Unibet-Bonus čaká na Vás najvyššom stupienku Sebastian Vettel v Singapure Hamilton obnovila svoju celkovú autoritu.

Toto víťazstvo vzal náskok pred jeho realistický iba challenger, Rosberg, 48 bodov, s piatich kolách ísť; on je teraz tiež 59 bodov pred Vettel, naposledy majstrom v roku 2013 a ktorého vzdorovitý nádeje na piaty titul majstra sveta Teraz sa pozrime trochu pritiahnuté za vlasy.

Pred rokom tu Rosberg vyhral pole position a bol porazený hamilton vo vlhkom prostredí.V nedeľu svietilo slnko celý deň, ale bol to ten istý výsledok, s Rosberg rýchlo stráca grid-place výhodu agresívnejší britského jazdca, ktorý mu vypálil na ceste pomocou prvých dvoch zákrutách a pokračoval vyhrať 18.9sec.

"Je to celkom emocionálne deň. Som plný radosti a šťastia a svetla, "povedal Hamilton neskôr. "Cítil som sa plavil, a je mi ľúto nemôžem zdieľať skúsenosti s vami. Pre mňa vyhrať tu, v závode, kde som miloval sledoval Ayrton jednotku, a tak, aby zodpovedala jeho víťazstvo, ale necíti real v túto chvíľu "

Rosberg dodal:". Bude to zle. Musel som vyhrať dnes. "Ale rozhodujúcim spôsobom, že nie.A po pretekoch väčšina diskusie sa sústredil na šance Hamiltonovho zdvíhacích tretí titul pred koncom sezóny, v Brazílii, dokonca, alebo možno aj v Mexiku v prvý deň no vembri. On je víťaz sezóny, každý vie, že. Je to len otázka, ako dlho to môže pokračovať k.

Unibet-Registrácia zdarma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar